DHOMAT TONA

Dhomë Dyshe

Oxhaku është tipari kryesor i kësaj dhome dyshe. Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një tarracë me pamje nga deti. Njësia ka 1 krevat.


22 m²

Wifi falas

Pamje nga Deti

Rezervoni Tani »


Dhomë standarde katërshe

Oxhaku është tipari i spikatur i kësaj dhome katërshe. Kjo dhomë katërshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një ekran të sheshtë TV me kanale kabllore, një banjo private si dhe një tarracë me pamje nga deti. Njësia ka 3 krevate.


35 m²

Wifi falas

Pamje nga DetiRezervoni Tani »


Dhomë luksoze dyshe me pamje nga deti

Oxhaku është tipari kryesor i kësaj dhome dyshe. Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një tarracë me pamje nga deti. Njësia ka 1 krevat.


24 m²

Wifi falas

Pamje nga DetiRezervoni Tani »


Dhomë treshe Deluxe me pamje nga deti

Kjo dhomë treshe përmban një oxhak. Dhoma e bollshme treshe ofron ajer te kondicionuar, lavatriçe, një tarracë me pamje nga deti, si dhe një banjo private me dush. Njësia ofron 2 krevate.


36 m²

Wifi falas

Pamje nga DetiRezervoni Tani »


Suitë luksoze me pamje nga deti

Mysafirët do të kenë një përvojë të veçantë pasi kjo suitë ofron një oxhak. Kjo suitë me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një tarracë me pamje nga deti. Njësia ofron 3 krevate.


44 m²

Wifi falas

Pamje nga Deti


Rezervoni Tani »


Dhoma Dyshe Superiore

E veçanta e kësaj dhome dyshe është oxhaku. Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përfshin një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një tarracë me pamje nga deti. Njësia ofron 1 krevat.


24 m²

Wifi falas

Pamje nga Deti


Rezervoni Tani »


Superior Dyshe me Ballkon

Kjo dhomë dyshe përmban një TV. Njësia ka 1 krevat.


25 m²

Wifi falas

Pamje nga Deti


Rezervoni Tani »


Dhoma Katërshe Superiore

E veçanta e kësaj dhome katërshe është oxhaku. Kjo dhomë katërshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga deti. Njësia ka 3 krevate.


31 m²

Wifi falas

Pamje nga Deti


Rezervoni Tani »